Over Frank Segers

Van jongs af aan heb ik interesse in muziek gehad.

Opa was organist en thuis hadden we ook een traporgel. Wanneer ik bij mijn opa en oma was, hing ik altijd rond het orgel waarop mijn opa lesgaf. DAT wilde ik ook, en na enige aarzelen aan mijn ouders kant mocht ik het toch gaan proberen.

Nu, dat hebben ze geweten: ik was in no time door de boekjes en door mijn opa’s kundigheid heen. Om een lang verhaal kort te maken: via diverse leraren heb ik uiteindelijk mijn conservatorium staatsexamen Orgel B gehaald. Ik deed de studie naast mijn andere werk en beslist via een staatsexamen, omdat ik onafhankelijk wilde zijn van een bepaalde gedachtegang van een school.

En dat is iets wat ik ook wil door laten klinken in het lesgeven aan anderen: ontwikkelen van eigen muzikalitieit!

Daarnaast heb ik ook veel lesgegeven op keyboard omdat dat op een gegeven moment de trend aan het worden was.

Vandaag de dag is de piano toch wel het meest gekozen instrument.

Bij de start van de pianolessen wordt altijd door middel van kopieën uit verschillende boeken gekeken waar de interesses liggen en wat het beste past.

Neemt niet weg dat er altijd gewisseld kan worden in stijlen. 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op